vdheijde-zonnebrillen-hoofd

Zonnebrillen van topmerken bij Van der Heijde Optiek

U kunt bij Van der Heijde Optiek terecht voor de mooiste zonnebrillen van diverse topmerken. Bij ons vindt u onder meer de zonnebrillen van Serengeti, Michael Kors, Ray-Ban, Liu.Jo, Persol en kinderzonnebrillen van Vingino. Komt u bij ons langs om de collectie te bekijken?

Een goede zonnebril is onmisbaar. En niet alleen in de zomer op het strand. Ook in het verkeer, tijdens sportwedstrijden of op wintersport hebben uw ogen bescherming nodig tegen schadelijke UV-straling en schittering. Wat geldt voor een gewoon brillenmontuur, geldt nog meer voor een zonnebril. Zonnebrillen zijn een onmisbaar modeartikel voor iedereen die een eigen stijl heeft en deze stijl graag wil benadrukken.

Een deel van onze zonnebrillencollectie is polariserend. Hiervoor zijn speciale glazen gebruikt die irritante schitteringen van de zon op bijvoorbeeld het water verminderen. Hierdoor kunt u rustiger kijken, hoe fel de zon ook schijnt.

Wilt u meer informatie over onze zonnebrillencollectie of over polariserende glazen? Kom dan bij ons langs. We zien u graag terug in onze optiekzaak in Utrecht.

Kom gezellig zonnebrillen passen

 

vdh-zonnebrillen

Lees meer over onze collecties


Top